SOMMERMÅNEDERNES SPISEOPLEVELSER………

september 10, 2013  |  Diverse

Juli – augustsommermånedernes spiseoplevelser

Det begyndte i Chicago på Alinea og Next, hvor det amerikanske køkken beviste sin kreativitet og sin internationale status for at vende hjem til egne nationale kødgryder der i sine genrer oplevedes absolut tiltalende til fremragende. Det var spisesteder som Det Gamle Røgeri i Mosede, Villa Vest,  Lønstrup,  Kadeau, Frederiks Have, Skovshoved Hotel, Rebel, Marchal og afslutningsvis Noma( nomineringsmiddag ).

Alinea besøget er researchet med henblik på den kommende bog ”25 of WORLD 50 Best Restaurants” og deres rolle som avantgarde i Chicago viste sig også i retsuant NEXT, hvor menuen var vegansk og drikkemenuen Non-alkoholic. Vegansk og non-alkoholic er ikke hverdagskost for mig, jeg har aldrig søgt en vegansk oplevelse. Det fik jeg nu og den var absolut stærkt positiv.

På Alinea blev vi 3 danske gæster budt velkommen til et 3-pers opdækket bord i selve køkkenet for indledende kaviar og Champagne….ret så imponerende velkomst.

På de hjemlige breddegrader var der oplevelser som forventet, en med pil opad og en ned pil nedad. Sådan må det være.  Dessertmæssigt fik jeg på Frederiks Have den ultimativt bedste Creme Caramel nogensinde smagt…. Prøv den.


?>