Månedens spiseoplevelser - august 2010

Månedens spiseoplevelser – august 2010

august 30, 2010  |  Spiseoplevelser
Hvert år er august måneds spiseoplevelser sikret et meget højt niveau alene fordi i den måned indledes rækken af nomineringsmiddage, nu kaldet Finalemiddage, inden der tages endelig beslutning om hvem Årets Restaurant-hæderen går til. Feltet er skarpt – reelt meget lige – og sådan skal det være.

Imidlertid kan jeg ikke i denne klumme komme med detaljerede kommentarer om detail-oplevelser de enkelte steder, simpelthen fordi  det vil være upassende i forhold til det senere forløb konkluderende i at en enkelt restaurant af de 5, senere på året kåres som Årets Restaurant 2010 af Den danske Spiseguide.
Søllerød Kro lagde for og AOC fulgte ugen efter.
Naturligvis havde også andre restauranter leveret in-put bl.a. svenske Trio, som blev besøgt med henblik på deres nominering i The Nordic Prize konkurrencen, der afholder sin prisfest og kårer Årets Restaurant i Norden den 6 februar 2011. Det sker på Falsled Kro.
Lad det være klart, TRIO i Malmö er absolut et besøg værd, ja en rejse værd vil jeg sige. De har en betjening der helt matcher køkkenchefernes præstationer.  At de er nomineret i TOP-5 af den svenske jury er fuldt forståelig.

?>