Boganmeldelse: Paul Food 100 og Wassim Unplugged

november 21, 2010  |  Boganmeldelser

Sæsonen for gastronomiske bøger er indledt – og sikke da en start.

Den karismatiske Paul Cunningham lægger ud med sin hidtil mest flamboyante bog kaldet Paul Food 100 og det er en bog, der er helt gennemført Paul. Han er som person nøjagtig som bogen. Nysgerrig, fortælleivrig, billedfremkaldende, humoristisk, bevægende, glad, sprudlende, kærlig, kosmopolitisk. Som egernet samler forråd, samler Paul oplevelser og elsker at fortælle os om dem.

Det er ikke først og fremmest en kogebog ,selvom der er mange opskrifter, nej det er en fortælle- og inspirationsbog. Og det grafisk layout er ren Pat Metheny. Great and Paul’ed.

Ønsk dig den ikke i julegave, for så varer det en hel måned, inden du får den. Get it now.

Vejl pris kr. 400,00.  Politikens Forlag. www.booksforcooks.dk

Wassim Unplugged

Wassim har begået en kogebog for alle der interesserer sig for at løfte hverdagens måltider nogle trin op. Han har fokuseret på dagligdagens retter og lagt alt til rette så den gode gedigne oplevelse af mad kan få sin rette plads i vores liv. De fleste opskrifter er til at forstå for en udvidet amatørkok, og Wassim gør slet ikke krav på, at hver eneste element i en opskrift absolut skal være håndpisket eller håndlavet. Bogen er i et ret frækt omslag og viser en sej person af ”kød &  blod” og det er ganske godt set af fotograf Claes Bech-Poulsen og grafikeren Søren Varming(der for øvrigt også var manden bag Paul Food 100).

Vejl. pris kr  230,00.  Politikens Forlag. www.booksforcooks.dk


?>