Årets Bo&Spis

De nominerede til ÅRETS bedste ”Bo&Spis” adresse 2008:

Dragsholm Slot

En kulturhistorisk perle , et velbevaret slot i en smuk have med individuelt indrettede værelser med alle faciliteter incl. satsning på et nyt moderne, nordisk inspireret køkken i konstruktivt samarbejde med den førende danske profil på området, Noma, personificeret ved Rene Redzepi.

Tyrstrup Kro

Kroens er rodfæstet i det sønderjyske, hvor traditioner, histor ik og god mad har stor prioritet. Her til lægges kroens afsluttede nyrenovering grundet naturkatastrofe. Resultatet er en række helt nye moderne luksusværelser med al tænkelig komfort, et helt nyt køkkenrum, og en vinkælder, der huser vine af meget stor kvalitet, hvor det sublime element er til stede.

Steensgaard Herregårdspension

Tag et slot med tykke mure, bo på værelser med stil, nyd morgenmaden, frokosten eller aftensmenuen med kreationer fra et tidssvarende gour metkøkken, tilberedt efter lokal r åvaretilgang og serveret i histor iske, or iginale og stor slåede rammer indrettet og vedligeholdt i bedste slotsstil.

Munkebjerg Hotel

På kanten af Vej lefjor d med enestående udsigt fra værelser og lokaler til såvel natur som by ligger dette skovhotel, hvis første? restaur ant natur ligvis hedder Tree?Top. I disse rammer serveres et klassisk funderet køkken med en lige så klassisk funderet ekspertise i restauranten, hvad angår såvel mad som vine. Stedets sommelier er branchens Grand old Man.

Strandgården

Læsø er ber iget med storslået natur , der fremmer ens velbefindende. Læg hertil unikke råvarer fra såvel hav som jord og skov. Et kreativt moderne gour metkøkken med Årets Kok i front byder på smagsoplevelser på høj t niveau. Værelser, vælg gammel stil fra badehotellernes tid eller nyopførte i annexer.

?>